Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-uiensoep met kerrie recept
Zalm-uiensoep met kerrie recept

Zalm-uiensoep met kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder het vel van de zalm en snijd het in stukjes. Snipper de ui fijn. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit de boter in een soeppan en bak de uien in 5 minuten zacht. Voeg de kerriepoeder toe en bak het nog eens 3 minuten. Voeg 5 deciliter water toe met de wijn, room en zout. Breng de soep al roerend aan de kook. Voeg de aardappelblokjes toe en laat de soep afgedekt op laag vuur 1 5 minuten pruttelen tot de aardappelblokjes bijna gaar zijn. Voeg de zalmstukjes al roerend toe. Kook de soep op laag vuur nog 5 minuten tot de vis gaar is. Verdeel de soep over 4 diepe borden en garneer met peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit zalm-uiensoep met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven