Pompoensoep met kerrie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel de en snipper hem in stukjes.
  2. Hol de uit op 2 cm van de rand en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Smelt de in een ruime pan en fruit de 1 minuut.
  4. Voeg de pompoenblokjes toe en bak het al roerend 2 minuten.
  5. Was de rode , verwijder de zaadjes en snijd hem in ringetjes.
  6. Voeg de rode en toe aan het pompoenmengsel en bak het nog 1 minuut mee.
  7. Schenk de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook.
  8. Laat de in 20 minuten zacht en gaar worden.
  9. Pureer de soep.
  10. Schep de pompoensoep in de uitgeholde of in een soepterrine.
  11. Garneer de soep met een eetlepel stijfgeslagen en .
25
25
25

Variaties op Pompoensoep met kerrie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pompoensoep met kerrie
VariatieAantalGang
Zoete pompoensoep met kerrie1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • boter en kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pompoensoep met kerrie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lucy, Echt een heerlijke, pittige ( niet te) soep. Ik vind het een verfijnd pompoensoep-recept Dank je wel, Hartelijke groet, Marlieke Hupkes.
Marlieke 29 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
91 kcal
4%364 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoensoep met kerrie