Pel de en snijd ze in dunne ringen snijd de in kleine stukjes,en hak de knoflook en fijn.
Doe de kruiden(1 blaadjes)(1 snufje)(1 stuk) wel apart, dat is voor later.
Weeg 45 gram bloem(45 gram) af en 50 gram bakboter(50 gram) doe 2 liter koud water(2 liter) apart in een andere pan voor de bouillon.
Smelt de boter in een pan met dikke bodem en voeg de ui en paprika(1 stuk) toe.
Bak de ui en paprika(1 stuk) op laag vuur onder af en toe roeren 25 minuten, of totdat de uien(800 gram) diep goudbruin zijn en beginnen te karameliseren.
Voeg de knoflook en de bloem(45 gram) toe en blijf 2 minuten roeren tot het een dikke brei word.
Voeg nu langzaam en al roerend de bouillon die je al apart hebt gekookt toe voeg daarna de rest van de kruiden(1 blaadjes)(1 snufje)(1 stuk) toe en laat de soep dan nog even doorkoken ongeveer half uurtje.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter, kruiden, kruiden, kruiden
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden, kruiden, kruiden
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.