Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mie met Kerriesaus recept
Mie met Kerriesaus recept

Mie met Kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak. Laat de mie in een vergiet uitlekken. Veeg de champignons met keukenpapier schoon. Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de champignons op hoog vuur in 5 minuten al omscheppend bruin en gaar. Laat het vocht verdampen. Schep de sambal en ketjap erdoor. Schep de champignons op een bord en houd ze warm (onder aluminiumfolie). Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de groentemix 3.5 minuten. Schep de mie en zoetzure saus erdoor en warm het gerecht al omscheppend goed door. Verdeel de mie met saus over diepe borden en schep de champignons erop. De roerbakgroenten zijn ook lekker met zoetzure roerbaksaus. De marinade van de champignons wordt nog lekkerder door een snufje gemberpoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mie met kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven