Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mihoen met bleekselderij recept
Mihoen met bleekselderij recept

Mihoen met bleekselderij


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snipper de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in plakjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Klop de eieren los in een kommetje. Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 2,5 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook 1 minuut al roerend. Voeg de bleekselderij met paprika's en champignons toe en roerbak de groenten beetgaar. Voeg al roerend de mihoen met bosuitjes, ketjap en zout toe. Warm het geheel al roerend goed door. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en schenk de eieren in de pan. Bak de eieren al roerend op laag vuur rul en bijna droog. Breng de eieren op smaak met zout. Schep de eieren door het mihoenmengsel en serveer het gerecht gelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mihoen met bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven