Allergie informatie: Szechuan Bami
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gekookte afgegoten mie
- 125 gram gekookte garnalen
- 2 eetlepels gekookte hamstukjes
- 2 eetlepels kleingesneden gekookt varkensvlees
- 2 eetlepels kleingesneden gekookt kippenvlees
- 2 eetlepels rijstwijn of droge sherry
- 1 eetlepel gehakte groene paprika
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 2 theelepels djahe
- 1 stuks fijngesneden lombok
- 1 eetlepel dunne sojasaus
- 1/4 kop bouillon
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel sesamolie
- allesbinder
Meer Recepten
- Bamisoep
Met groentesoep en koude bam uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Soepen - logge067 - Zuurkool met kalkoen
Met kalkoenfilet, zuurkool en uien uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - ina-v - Chinees wokvlees, met groente en rijst
Met chinese kool, rijst en runderpoulet uit China
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - maris76 - Thaise bami (familiegerecht)
Met bami, nasi- bamivlees, prei uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - aafie26 - Bami sambal
Met surinaamse rode peper, knoflook en trassi uit Suriname
1 portie - 1 uur en 15 minuten
Sambals - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Szechuan bami
- Allergieen informatie