Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde pasta met tonijn recept
Gegratineerde pasta met tonijn recept

Gegratineerde pasta met tonijn


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de champignons schoon en snijd deze in 4 stukken.
Maak de pepers schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in stukken.
Maak de tomaten schoon en snijd deze in stukken.
Maak de tonijn schoon en snijd deze in stukjes.
Kook de pasta in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar.
Afgieten en goed laten uitlekken.
In een pan de olie verhitten.
Hierin de sjalot ca. 2 minuten bakken.
De champignons, de Spaanse peper, de selderij, de gedroogde tomaten en de ontvelde tomaten toevoegen en in ca. 30 minuten tot een tomatensaus koken.
Verwarm intussen de oven voor op 200C.
Voeg aan de tomatensaus de kappertjes en de tonijn toe en laat nog ca. 3 minuten mee warmen.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de helft van de pasta op een ingevette bakplaat in 4 porties.
Giet de helft van de saus erover en 4 plakjes kaas.
Schep de rest van de pasta en de saus erop.
Afdekken met de rest van de (in reepjes gesneden) kaas.
Schuif de bakplaat in de oven en laat de pasta in ca. 15 minuten heet worden en de kaas smelten en gratineren.
Schep de gegratineerde pasta met een visspaan op 4 borden.
Lekker met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde pasta met tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven