Gegratineerde pasta met tonijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de champignons schoon en snijd deze in 4 stukken.
Maak de pepers schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en snijd deze in stukken.
Maak de schoon en snijd deze in stukken.
Maak de schoon en snijd deze in stukjes.
Kook de pasta in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar.
Afgieten en goed laten uitlekken.
In een pan de verhitten.
Hierin de sjalot ca. 2 minuten bakken.
De champignons, de Spaanse , de selderij, de gedroogde en de ontvelde toevoegen en in ca. 30 minuten tot een tomatensaus koken.
Verwarm intussen de oven voor op 200°C.
Voeg aan de tomatensaus de en de toe en laat nog ca. 3 minuten mee warmen.
Breng op smaak met en .
Verdeel de helft van de pasta op een ingevette bakplaat in 4 porties.
Giet de helft van de saus erover en 4 plakjes .
Schep de rest van de pasta en de saus erop.
Afdekken met de rest van de (in reepjes gesneden) .
Schuif de bakplaat in de oven en laat de pasta in ca. 15 minuten heet worden en de smelten en gratineren.
Schep de gegratineerde pasta met een visspaan op 4 borden.
Lekker met stokbrood.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 700 kcal | 35% | 2800 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 160 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |