Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hesperolletjes met prei recept
Hesperolletjes met prei recept

Hesperolletjes met prei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het wit van de prei gedurende een half uur en giet dan af. Het kookvocht niet weggieten. Doe de boter in een pan en laat bruin worden. Voeg er de bloem bij en laat even inbakken zodat de meelsmaak verdwijnt. Doe er wat van het kookvocht van de prei bij zodat je een mooie saus bekomt en doe er dan 100 gram gemalen grueyrekaas bij. Neem nu een snee hesp (ham), leg er wat prei op, doe er wat gemalen kaas bij en rol ze op. Maak 8 rolletjes voor 4 personen. Leg ze in een ovenschaal en overgiet dan met de kaassaus. Snijd de gezouten speksneetjes in stukjes, verdeel ze over de hesperolletjes en doe er dan de overschot van de gemalen kaas over. Laat dit 20 minuten in de oven staan op 250°C. Dien op met aardappelgrattin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hesperolletjes met prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven