Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw onder een dakje recept
Kabeljauw onder een dakje recept

Kabeljauw onder een dakje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pel en snipper de sjalotjes. Maak de asperges schoon en snijd ze in schuine stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes. Kook de asperges in 10 minuten gaar. Laat ze uitlekken en bewaar het kookvocht. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes 5 minuten. Voeg de bloem toe en laat het al roerend 5 minuten garen. Voeg al roerend de wijn, kookroom en kookvocht toe en verkruimel het bouillonblokjes er boven. Breng het geheel aan de kook. Voeg de aspergestukjes, dille en zout toe. Verdeel het mengsel over 4 ovenschaaltjes, bestrijk de randen met water en vouw over elk schaaltje een plak bladerdeeg. Bestrijk de "dakjes" met water en bestrooi ze met de kaas. Bak de gerechtjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw onder een dakje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kabeljauw onder een dakje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Dit recept lijkt me super lekker en ga het zeker maken. Een vraagje,de kabeljauw moet deze ook eerst nog gebakken worden of hoe wordt hij verder verwerkt in het recept want dat kan ik er niet uit opm... Lees reactie
    Mteam gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven