Kabeljauw onder een dakje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Pel en snipper de .
  3. Maak de schoon en snijd ze in schuine stukjes.
  4. Snijd de in stukjes.
  5. Kook de in 10 minuten gaar.
  6. Laat ze uitlekken en bewaar het kookvocht.
  7. Verhit de in een koekenpan en fruit de 5 minuten.
  8. Voeg de toe en laat het al roerend 5 minuten garen.
  9. Voeg al roerend de , en kookvocht toe en verkruimel het bouillonblokjes er boven.
  10. Breng het geheel aan de kook.
  11. Voeg de aspergestukjes, en toe.
  12. Verdeel het mengsel over 4 ovenschaaltjes, bestrijk de randen met water en vouw over elk schaaltje een plak .
  13. Bestrijk de "dakjes" met water en bestrooi ze met de .
  14. Bak de gerechtjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter, bladerdeeg, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kookroom, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, kookroom, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kabeljauw onder een dakje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit recept lijkt me super lekker en ga het zeker maken. Een vraagje,de kabeljauw moet deze ook eerst nog gebakken worden of hoe wordt hij verder verwerkt in het recept want dat kan ik er niet uit opm... Lees reactie
mteam 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
216 kcal
10%864 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauw onder een dakje