Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamslapjes met een romige aardappelschotel recept
Lamslapjes met een romige aardappelschotel recept

Lamslapjes met een romige aardappelschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snijd hem in blokjes. Breng de slagroom aan de kook en kook de uiblokjes erin gaar. Breng het op smaak met zout. Kook de aardappelen in de schil in 25 minuten gaar, schil ze en snijd ze in plakjes. Leg de aardappelplakjes in een ingevette ovenschaal. Schenk het slagroom-uimengsel over de aardappelplakjes. Rasp de kaas erover. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak de aardappelplakjes in het midden van de oven in 35 minuten bruin. Spoel de lamslapjes af en dep ze droog. Bestrooi ze met zout en tijm. Smelt de boter in een koekenpan en bak de lapjes aan beide kanten in 12 minuten bruin en gaar. Leg de lamslapjes op de aardappelschotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamslapjes met een romige aardappelschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven