Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mais en gehaktschotel uit de oven recept
Mais en gehaktschotel uit de oven recept

Mais en gehaktschotel uit de oven


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De aardappelen in plakjes snijden. Slaolie verhitten, gehakt toevoegen en rul bakken. Ui snipperen en even meebakken. Tomatenpuree, peper, zout, tabasco, worcestersaus, doperwten en mas toevoegen. Dan gehakt in ovenvaste schaal doen. Daarop de plakjes aardappel, om en om. Het laatste de aardappel. Boter in kleine klontjes verdelen over de aardappel. Zakje kaas erover verdelen en in voorverwarmde oven van 200C in ca. 15 minuten goudbruin bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mais en gehaktschotel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven