Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon en paneermeel
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon en paneermeel
Koemelk
boter, runderbouillon, kruiden, paneermeel, parmezaanse kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas, boter
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
Lactose
kruiden en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas, boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Aardappel-gehaktschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Jammer dat er geen oven temperatuur en oven tijd erbij staat.
Groeten,
Frans
Frans 27 maart 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.