Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel andijvie recept
Ovenschotel andijvie recept

Ovenschotel andijvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen en koken.
In tussentijd gehakt rullen en deze op smaak brengen met maggi, nootmuskaat, kaneel en iets tabasco.
Uien en papika in stukjes snijden en deze later in het geruld gehakt mengen samen met het blikje tomatenpuree.

Van de gekookte aardappelen met het 1/2 lauw warme melk aardappelpuree maken.

In een ingevette ovenschaal het gehaktmengsel doen. Daar boven op de rauwe andijvie en daar boven op de aardappelpuree. Als laatste de jong belegen geraspte kaas.

Ongeveer 20 tot 30 minuten in de oven op 180 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel andijvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovenschotel andijvie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Had het recepr per ongeluk weggegooid nadat ik het laatst gemaakt had. Toppertje, daarom ga ik het weer maken!
    Bezoeker gaf dit recept op 12 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven