Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ovenschotel met puree, spinazie, champignons en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


maak een lekker smeu´ge puree van de aardappels en de rest van de ingrediŰnten voor de puree.
wok of kook de spinazie. Heel goed uit laten lekken. (eventueel uitknijpen)
Splits het ei en klop het eiwit stijf, de dooier goed loskloppen. Verhit de kookroom met de gorgonzola (niet koken). Als dit wat afgekoeld is voorzichtig de eierdooier erdoor scheppen.
Bak de in plakjes gesneden champignons met wat peper en zout.
Snij de zalmfilets in blokjes van ong. 2 cm.

Vet een ovenschotel in en doe de puree onderop, hierop een laag spinazie, dan de champignons en daarna de zalm.
Schep het stijfgeslagen eiwit door de saus en verdeel deze als laatste over de schotel. 25 min. in een oven van 180║ tot de bovenlaag mooi bruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met puree, spinazie, champignons en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven