Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens de tijd op de verpakking, afgieten, even doorroeren, na 10 minuten met het deksel er op nog eens doorroeren en in een ingevette ovenschaal doen.
    De afspoelen en droog deppen en inwrijven met zwarte peper en zout.
  2. Vervolgens in een koekenpan bakken in olie.
    De gebakken over de verdelen.
    De pellen en snijden.
  3. De tenen pellen en persen.
    In een wok de met de fruiten en handje voor handje de verse toevoegen en wokken tot het slinkt.
    Het , , mengsel op een snijplank, naar believen grof of fijn, hakken en daarna over de verdelen.
    De geraspte over het geheel strooien.
    25 - 30 minuten in het midden van de oven op 200 graden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Ovenschotel vis en spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Is zeer zeker niet droog hoor. De vis hoeft maar enkele minuten te bakken. Hiermee krijg je de 'gebakken vis' smaak eraan. Ik zou zeggen, probeer het voor de aardigheid eens en kom dan nog eens met ... Lees reactie
Edoptnet 5 mei 2015
Hoe droog wil je het hebben? Bak dan zeker de vis niet voor.
Allbertje1 5 mei 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
439 kcal
21%1756 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
70 g.
27%280 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ovenschotel vis en spinazie