Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speklapjes met exotische tomatensaus recept
Speklapjes met exotische tomatensaus recept

Speklapjes met exotische tomatensaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Halveer de grote speklappen en snipper de ui. Verhit de olie en fruit hierin de uisnippers ca. 2 minuten en voeg de uitgeperste knoflook toe. Schep dit mengsel uit de pan in een ruime kom of schaal en voeg tomatenpuree, honing, koffie, sherry, azijn, wor­cestersaus, koriander en cayennepeper toe. Leg de speklapjes erin en marineer ze hierin minimaal 2 uur. Verwarm de oven voor op 180° C. Leg het vlees in een ovenschaal en zet deze, onafgedekt, 35 minuten midden in de voorverwarmde oven. Keer het vlees halverwege en bestrijk het nogmaals met de marinade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit speklapjes met exotische tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven