Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel recept
Zuurkoolschotel recept

Zuurkoolschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze gaar. Zet ook de zuurkool op het vuur maar zorg dat die niet te gaar wordt. Maak van de aardappelen met boter en melk een stevige puree. Giet de zuurkool af en meng hierdoor een eetlepel tomatenpuree en flink wat versgemalen peper. Doe nu in een ingevette ovenschaal eerst de puree en daarbovenop de rood gekleurde zuurkool. Leg hierop de halve peren en verbrokkel tenslotte de blauwe kaas over het geheel. Nu een kwartier in de hete oven (ca. 200 Celsius) om de kaas zacht te laten worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven