Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel uit oven recept
Zuurkoolschotel uit oven recept

Zuurkoolschotel uit oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zuurkool koken in vocht zoals beschreven verpakking Aardappels koken en pureren. Puree met vocht van zuurkool en vocht van ananas gebruiken en beetje boter. Zout en peper erdoor. Gehakt rullen met peper en zout. Ovenschaal vullen met eerst een laagje aardappelpuree. (beetje aardappelpuree bewaren voor de bovenste laag voor een lekker korstje) Hierop de bananen gehalveerd leggen. Gehakt erover en daarna zuurkool. Op de zuurkool uitgelekte ananasringen leggen. Over dit geheel nog een klein beetje zuurkoolvocht laten lopen. Afdekken met een laatste laagje aardappelpuree en daarover paneermeel met wat klontjes boter. 30 min. in een voorverwarmde oven is genoeg. Mager en gezond.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel uit oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven