Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met courgette en ravioli recept
Biefstuk met courgette en ravioli recept

Biefstuk met courgette en ravioli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de biefstukjes op kamertemperatuur komen. Snijd de courgette in plakken. Kook de ravioli in een pan met kokend water en iets zout 3 minuten. Voeg de courgetteplakjes toe en kook het nog eens 4 minuten. Verhit intussen in een koekenpan de boter en bak de biefstukjes in 3 minuten per kant bruin en rosť. Neem het vlees uit de pan en houd het warm onder alu-folie. Zet het vuur hoog en roer met de wijn, tijm en bouillon de aanbaksels los. Laat de jus iets inkoken. Laat het ravioli-courgettemengsel uitlekken in de vergiet en verdeel het over 2 borden. Leg de biefstukjes ernaast en schenk de jus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met courgette en ravioli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven