Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus

Ingrediënten

+ -
print

Pasta:

Zalmfarce:

Citroensaus:

Juliennegroente:

Extra:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Voeg alle ingrediënten voor de pasta bij elkaar en maak er een soepel deeg van.
  2. Laat ± 30 minuten rusten.
  3. Farce:
  4. Maak in de keukenmachine een farce van de verse , de gerookte , de eiwitten, en de .
  5. Voeg de als laatste langzaam toe in verband met het risico van schiften.
  6. De pasta met de machine dun uitrollen.
  7. Steek er met een steker rondjes (10 cm Ø) uit.
  8. Smeer de randjes in met .
  9. Leg er een hoopje farce op en vouw de ravioli goed dicht.
  10. Pocheer ± 12 minuten in water of visfond.
  11. Saus:
  12. Was en hak de visgraten.
  13. Zet ze met de , , en , aan in hete olie.
  14. Afblussen met witte en .
  15. Voeg de toe.
  16. Voeg ook de gesneden champignon en citroensap toe.
  17. Laat koken en tot de helft reduceren.
  18. Passeer de saus en monteer op met .
  19. De saus vlak voor het uitserveren met de staafmixer luchtig maken.
  20. Juliennegroenten, apart, kort blancheren en opstoven met , en eventueel .
  21. Presentatie:
  22. Leg drie gekookte ravioli in een diep bord.
  23. Dresseer saus over de ravioli en daarop de groente.
  24. Garneer met een takje .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit en wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eigeel, ei, eiwit
  • boter en klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room, room, boter, klontje boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • room, room, boter, klontje boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, wijn, champignons, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet en zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
173 kcal
8%1730 kcal
Vetten
16 g.
23%160 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%110 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus