Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carbonara recept
Carbonara recept

Carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pot op het vuur (stand 4) en doe er 4 eetlepels olijfolie in. Laat warm worden en doe er de spekblokjes en de champiogns bij. Roer geregelt zodat het niet aanbrandt (het mag niet bruin zien). Doe de melk en de room erbij, voeg een beetje zout wat peper en muskaatnoot toe (naar eigen smaak). Roer geregelt. Als de vloeistof al wat warm is toch nog niet kookt, doe dan 1/3 van de kaasblok in dunne plakjes gesneden bij en roer tot de kaas goed gesmolten is. Dik aan met maisexpress witte saus. Dien op met pasta en sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven