Spaghetti carbonara classico

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
    Verhit intussen de boter en olie in een pan tot de boter is gesmolten.
  2. Voeg de toe en fruit ca. 5 minuten of tot hij zacht is.
  3. Voeg het spek toe en bak onder regelmatig roeren ca. 5 minuten of tot het spek lekker knapperig is.
  4. Haal de pan van het vuur en zet apart.
  5. Meng in een kom de , , , 55 gram , de fijngehakte en zout en .
    Giet de pasta af en doe over in een schone pan.
  6. Voeg het spekmengsel toe en schep om.
  7. Voeg het eimengsel toe en kook onder voordurend roeren zachtjes op zeer laag vuur tot het ei net gaar is.
  8. Bestrooi met de resterende en serveer meteen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room, roomboter, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spaghetti carbonara classico heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Bij de ingrediënten staat geen room vernoemd maar in de bereidingswijze wel.
Judith 31 augustus 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
483 kcal
24%1932 kcal
Vetten
37 g.
54%148 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
7%4 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
2%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
5%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%4 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti carbonara classico