Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroen Spaghetti(ni) lekker voor bij de vis recept
Citroen Spaghetti(ni) lekker voor bij de vis recept

Citroen Spaghetti(ni) lekker voor bij de vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Roer door de eieren het sap van 1 hele citroen (voor 4 personen). Roer de Parmezaanse kaas erdoor en spatel met de garde nu ook de de room erdoor. Kook spaghetti volgens de verpakking, dunne spaghettini is in 3 minuten en gaar en de spaghetti die wij hier kennen vaak in 8 minuten. Neem net welke soort u lekker vindt. Spaghetti afgieten in het vergiet en meteen terug doen in de pan die nog heet is. Met die "restwarmte" meteen het klontje boter goed er door heen roeren. Nu plakt de spaghetti niet meer aan elkaar en kan mooi die citroensaus zich binden tot een romig geheel. Knip er een beetje grof de verse peterselie overheen.

Serveersuggesties

Serveer er een lekker stukje gegrilde vis bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit citroen spaghetti(ni) lekker voor bij de vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven