Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse macaronischotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien en de knoflook. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes.
Was de courgette en snijd hem in reepjes.
Snijd de salami in kleine blokjes.
Kook de macaroni in ruim water met zout, volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Verhit intussen de olie en fruit de ui met de knoflook en de paprika al omscheppend 3 minuten. Voeg de reepjes courgette toe en bak ze al omscheppend 3 minuten mee.
Giet de macaroni af en schep de groenetn, de salami, de tomatenpuree en peper en zout naar smaak erdoor.
Doe de macaroni in een ingevette ovenschaal en bestrooi met de kaas. Laat het gerecht onder de hete grill in ca 7 minuten gratineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse macaronischotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven