Italiaanse Penne
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Braadpan
- Koekenpan
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Snipper de en snijd de knoflooktenen fijn.
- Was de en snijd hem in fijne stukjes.
- Snijd de in stukjes.
- Snijd de tomaten in vieren.
Verhit een scheut olie in een hapjes- of braadpan en bak hierin de gesnipperde ui gedurende drie minuten. - Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee.
- Voeg de stukjes winterwortel toe en bak al omscheppend drie minuten mee.
- Voeg de , de Italiaanse keruiden en het toe en gaar het geheel door gedurende ca.
- vijf minuten.
- Voeg de helft van de toe en roerbak gedurende ongeveer vijf minuten door.
- Breng op smaak met en .
Bak in een andere pan, of een koekenpan, het gehakt in ca. - vijf minuten rul.
- Breng op smaak met en .
Kook de in een andere pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. - Giet af.
Verwijder het uit het groentenmengsel. - Pureer het groentenmengsel met de tomaten in een keukenmachine of met een staafmixer tot een grove saus.
- Indien van toepassing:
- doe de grove saus terug in de hapjes- of braadpan.
Voeg de rest van de toe en verwarm vijf minuten.
Voeg het gehakt toe en verwarm door gedurende 1 minuut.
Schep de door de saus en verwarm 1 minuut door.
Serveer direct en bestrooi met de geraspte .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 739 kcal | 36% | 2956 kcal |
Vetten | 28 g. | 40% | 112 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 82 g. | 31% | 328 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |