Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse pasta met varkensschnitzel recept
Italiaanse pasta met varkensschnitzel recept

Italiaanse pasta met varkensschnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dunne reepjes.
Bestrooi de aubergine met zout, laat 1 uur staan, spoel af en dep droog. Bak kort in wat olie en neem uit de pan.
Verhit een scheutje olie in de pan en bak de prei en de knoflook kort.
Voeg de chilisaus, tomatenpuree en kerstomaatjes toe en bak 2.5 minuten. Voeg de bacon, de champignons en het basilicum toe
Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking en giet af.
Bak het vlees in een koekenpan met anti-aanbaklaag in 2-3 porties op hoog vuur in 2.5 minuten. Voeg toe aan de groentesaus.
Schep de pasta door de saus en breng op smaak met peper.

Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse pasta met varkensschnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven