Was de courgetten en snijd ze in vier langsrepen en nadien in blokjes (courgetten niet schillen).
Pel de knoflookteentjes en plet ze of snijd ze in stukjes bij de groenten en laat de groenten gaar worden met deksel op de pan op een klein vuurtje (ongeveer 20 minuten).
Neem een andere kookpot (groot) en doe er water in en kook de pasta al-dente (beetgaar) klaar.
Tijdens het koken van de pasta snijd je de of de zalm in reepjes en voeg ze bij de groenten.
Zet dan het vuur uit van de groenten en laat de nog warm worden, gemengd in de groenten.
Giet de pasta af in vergiet (niet afspoelen want zetmeel op de pasta is belangrijk voor de smaak en vitaminen).
Kluts 2 rauwe in een kom.
Giet nu de pasta op de groenten en meng het geheel.
Doe er de bij en de rauwe eieren(2) en meng het geheel goed door elkaar en giet er de in blokjes gesneden mozzarella(1 zakje) bij.
Strooi er dan de basilicum over (liefst vers) en meng nog even.
Dien op en stel eventueel gemalen kaas(1 stuk) op tafel.
Het is wel belangrijk dat je dit gerecht onmiddelijk opdient want anders zwelt de pasta op van het sap die er bij zit!!!
Eet smakelijk
Aanpassing:
Je kan ook het recept maken zonder eieren(2) maar met pesto en beetje room.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
parmezaanse kaas, kaas, mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
parmezaanse kaas, kaas, mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en bacon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.