Allergie informatie: Kip-pastasalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram penne
- 400 gram kipfilet
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 6 gedroogde tomaten op olie
- doosje cherrytomaten
- 150 gram mozzarella
- 2 bosuitjes
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- Voor de dressing :
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels groene pesto
- 3 eetlepels citroensap
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Kip-pastasalade
- Allergieen informatie