Mac & moz al forno
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jodiaanstoot
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de pasta 6 minuten in water met zout.
Smelt de in een steelpan.
Voeg de toe en roer goed door.
Laat het 3 minuten op laag vuur garen.
Voeg de melk toe en breng het aan de kook.
Roer regelmatig zodat een gladde saus ontstaat.
Laat 2 minuten op laag vuur koken.
Giet de pasta af en doe dit in de ovenschaal.
Schep de peterselie erdoor.
Voeg de , en 2/3 van de toe aan de saus.
Roer tot de kaas is gesmolten.
Schenk de kaassaus over de pasta en schep om.
Verdeel de rest van de en de erover.
Bestrooi met .
Bak de schotel 25 min in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mac & Cheese440m
-
Recept
Mac ‘n cheese met gebakken prei450m
-
Recept
Lasagne al Forno41u30m
-
Recept
Pasta al forno con pomodori41u
-
Recept
Mac and cheese430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- macaroni en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- boter, mozzarella, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, halfvolle melk, ricotta
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- macaroni en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, halfvolle melk, mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 772 kcal | 38% | 3088 kcal |
Vetten | 40 g. | 58% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 83 g. | 32% | 332 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |