Lasagne al Forno

Ingrediënten

+ -
print

Bolognese saus:

Bechamelsaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bolognese Saus:
  2. De smelten, de fijn gesneden en het hele teentje knoflook bakken.
  3. Wanneer dit begint te verkleuren, de toevoegen daarna de kruiden en na 5 min.
  4. het .
  5. Dit goed door elkaar roeren en als het grijs begint te kleuren, de toevoegen.
  6. Verder de rode , , en erbij doen.
  7. De saus zachtjes laten koken onder af en toe roeren.
  8. De saus minstens 30 min.
  9. zachtjes laten koken tot ze wat is ingedikt.
  10. Bechamel Saus:
  11. Een lichte roux maken van de en de .
  12. Voeg roerende met een garde wat koud water toe en daarna zoveel , zodat de saus mooi glad is en er romig uitziet.
  13. Op smaak maken met en .
  14. De saus warm houden.
  15. Deze saus moet evenals de bolgnese saus klaar staan.
  16. Een vuurvaste schotel invetten met .
  17. Onderin komt eerst een laag lasagne bladen met daarop een grote schep bolognesesaus, geraspte en bechamelsaus, weer nog een laag lasagne bladen en zo gaat men verder totdat alle ingrediënten op zijn.
  18. De laatste laag moet de bechamelsaus zijn.
  19. Hier strooit men nog geraspte overheen en kleine blokjes .
  20. De oven voorverwarmen en de schotel ongeveer 30 minuten laten bakken op 200 graden C.
  21. Smakelijk eten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • kaas, boter, boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, boter, boter, boter, melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas, boter, boter, boter, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
323 kcal
16%1292 kcal
Vetten
31 g.
44%124 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne al Forno