Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni ( vegetarisch) recept
Macaroni ( vegetarisch) recept

Macaroni ( vegetarisch)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Kook de macaroni al dente.
Was en snijd de groenten carré.
Snijd de artisjokharten in vieren.
Rasp de Pecorino en snijd de Gruyêre brunoise. (Of grove rasp gebruiken).
Meng nu alle ingrediënten, samen met de afgekoelde macaroni, behalve de Gruyère
Olie een vuurvaste schaal met olijfolie. Bestrooi de bodem en zijkanten met paneermeel.

Bereiding:
Verdeel het voorbereide mengsel in de vuurvaste schaal en bedek het met de Gruyère. Zet de schaal gedurende 45 minuten in het midden van een op 180 graden celsius voorverwarmde oven (boven en beneden verwarming). De kaaskorst moet lichtbruin worden, maar niet verbrand).
Bon appetit.

Serveersuggesties

Samen met een salade en een goed glas rode wijn een heerlijke maaltijd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni ( vegetarisch) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven