Macaroni ( vegetarisch)
- Herkomst Albanie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van hfbrons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
Kook de macaroni al dente.
Was en snijd de groenten carré.
Snijd de artisjokharten in vieren.
Rasp de Pecorino en snijd de Gruyêre brunoise. (Of grove rasp gebruiken).
Meng nu alle ingrediënten, samen met de afgekoelde macaroni, behalve de Gruyère
Olie een vuurvaste schaal met olijfolie. - Bestrooi de bodem en zijkanten met paneermeel.
Bereiding:
Verdeel het voorbereide mengsel in de vuurvaste schaal en bedek het met de Gruyère. - Zet de schaal gedurende 45 minuten in het midden van een op 180 graden celsius voorverwarmde oven (boven en beneden verwarming).
- De kaaskorst moet lichtbruin worden, maar niet verbrand).
Bon appetit.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Groenten-macaroni415m
-
Recept
Budget Macaroni430m
-
Recept
Macaroni-ovenschotel450m
-
Recept
Macaroni ( op z'n Turks )435m
-
Recept
Macaroni in rode saus445m
-
Recept
Macaroni schotel430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in macaroni en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 774 kcal | 38% | 3096 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 186 g. | 71% | 744 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |