Zet een pan met voldoende water op met zout, om later de te koken.
Zet een pan op het vuur waarin je het gehakt rul bakt.
Maak in een kommetje de macaroni(400 gram)(1 zak)-saus aan met heet water.
Als het gehakt goed rul is gebakken, doe daarna de macaroni(400 gram)(1 zak)-groenten erbij.
Laat het zo’n 10 minuten bakken en roer het regelmatig om.
Doe daarna het macaroni(400 gram)(1 zak)-sausje erbij en roer het geheel goed door.
Als het water in de andere pan kookt, doe dan de macaroni(400 gram)(1 zak) erin en laat het beetgaar worden.
Laat ondertussen het gehakt-groenten-mengsel op een laag vuurtje staan.
Als de macaroni(400 gram)(1 zak) klaar is, giet je hem af en spoel je hem daarna af onder koud water.
Daarna doe je de macaroni(400 gram)(1 zak) in de pan met het gehakt-groenten-mengsel.
Roer het goed door en laat het daarna minstens 3 uur met rust.
Als je aan het ‘diner’ gaat beginnen doe je wat boter in de pan en bak je de macaroni(400 gram)(1 zak) op.
Als je het nodig vindt, kan je er nog een beetje water bij doen, zodat het wat ‘loskomt’.
Je kan de macaroni(400 gram)(1 zak) natuurlijk ook opeten zónder die drie uur te laten rusten, maar als je hem na een paar uur opbakt, dan is het samen één geheel geworden en komen de smaken goed over.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni, macaroni, macaroni saus
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in macaroni saus
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in macaroni saus
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in macaroni saus
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in macaroni saus
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in macaroni, macaroni, macaroni saus
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in macaroni saus
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in macaroni saus
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in macaroni saus
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.