Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pappardelle met ragout recept
Pappardelle met ragout recept

Pappardelle met ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een braadpan de olie. Bak de ui met de knoflook, de wortel, de bleekselderij en de paprika zachtjes. Schep het vlees erdoor en bak nog 4 minuten.
Voeg het venkel of karwijzaad toe en bak nog 1 minuut mee. Schek de wijn in de pan. Voeg de gepelde tomaten toe en breng aan de kook. Druk de tomaten met een spatel klein. Leg de rozemarijn in de pan.
Draai het vuur laag en stoof het vlees in 2 uur afgdekt in 2 uur zachtjes gaar.
Kook de pappardelle in ruim water met zout volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
Neem de ragout van het vuur en meng er de helft van de kaas en peper naar smaak door.
Giet de parpadelle af en meng door de ragout, serveer met de rest van de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pappardelle met ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven