Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pastasalade met vis en rauwkost


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta vlg gebruiksaanw. Spoel af met koud water. Wrijf de vis in met zout en peper, snijd ze in reepjes en wentel ze door de bloem. Verhit de olie en bak hierin de helft van de visreepjes bruin en gaar in 3.5 minuten. Schep ze op een bord en bak dan de andere helft. Laat de vis afkoelen. Meng vlak voor het serveren de pasta met de tomaten, de veldsla, de rauwkost, de vis en de dressing.

Serveersuggesties

Strooi er wat (kaas)croutons over (zakje 120 gram).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasalade met vis en rauwkost recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven