Pasta di Dominik (heerlijke pastasalade)
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Remunjs-maedje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel deze met koud water af tot de pasta helemaal koud is.
Snijd de in tweeën of vieren. - Haal de zongedroogde uit het potje en snijd deze in stukken.
- Laat de in het potje zitten.
- Rooster de pijnboompitjes kort in een pan zonder .
- Voeg de , zongedroogde , pijnboompitjes, parmazaanse kaas en toe aan de pasta.
- Schep goed om.
Nu is het tijd om de te maken. - Neem het potje van de zongedroogde waar de nog in zit.
- Voeg hier de (ongeveer de helft van de hoeveelheid in het potje), (net zo veel als de azijn), knoflook en gesnipperde aan toe.
- Draai de deksel op het potje en schud goed.
- Proef even of je de smaak zo goed vind en voeg eventueel nog een beetje of azijn toe en schud opnieuw.
- Voeg de toe aan de pasta en roer goed om.
Serveer met , brood en strooi er nog lekker wat parmazaanse kaas overheen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- stokbroden is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- parmezaanse kaas, vinaigrette, balsamico azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en balsamico azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 107 kcal | 5% | 856 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |