Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pipe rigate met tomatensaus en olijventapenade recept
Pipe rigate met tomatensaus en olijventapenade recept

Pipe rigate met tomatensaus en olijventapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in blokjes en bak ze met de olijfolie in een koekenpan gaar en goudbruin. Voeg vervolgens de Bertolli pastasaus toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Zet een pan met water op het vuur en kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Doe de olijven, de gepelde knoflook en basilicum bij elkaar. Maak het geheel fijn met een hakmolen. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Snijd de zongedroogde tomaat in smalle reepjes en voeg dit samen met de olijfolie toe aan het olijvenmengsel. Schep dit nogmaals goed door elkaar. Voeg de olijventapenade toe aan de saus en meng het geheel goed door. Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pipe rigate met tomatensaus en olijventapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven