Scholfilet met olijven-tomatensaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Wrijf de in met en .
- Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de .
- Halveer de .
- Verhit 2 eetlepels in een pan en fruit de op laag vuur glazig.
- Pers de knoflook er boven uit.
- Voeg de tomatensaus met en al roerend toe.
- Laat de saus op laag vuur nog 10 minuten stoven.
- Verhit 2 eetlepels in een koekenpan en bak de aan beide kanten in 6 minuten bruin en gaar.
- Halveer de in de lengte en snijd hem in dunne plakjes.
- Snijd de in ringetjes.
- Verhit 2 eetlepels in een koekenpan en bak de met 5 minuten.
- Bestrooi het geheel met .
- Giet de pasta af en schep direct de groenten erdoor.
- Verdeel de pasta over 4 diepe borden, leg op ieder bord een scholfilet en bestrooi het gerecht met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met tomatensaus en groene olijven430m
-
Recept
Pipe rigate met tomatensaus en olijventapenade435m
-
Recept
Pizza met champignons en groene olijven41u15m
-
Recept
Macaronisalade met vleestomaten, kappertjes en olijven435m
-
Recept
Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven445m
-
Recept
Tonijn met tagliatelle en tomatensaus440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 92 kcal | 4% | 368 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |