Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige spaghetti recept
Romige spaghetti recept

Romige spaghetti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekjes lekker krokant ,en kook ondertussen de spaghetti. Doe een goede lepel philadelphia in een schaal samen met de eidooier, de gehakte peterselie en een beetje melk. Roer deze glad en maak op smaak met peper en zout. Doe de afgegoten spaghetti bij de spekjes in de pan en roer deze even door. Doe daarna de saus erbij en roer deze nog even door.
Smakelijk.

Serveersuggesties

Doe niet te zuinig met de spaghetti, want je lust mischien nog wel een bordje!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige spaghetti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige spaghetti heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.2 / 10 in 5 recensies

  • Voor mij niet, maar er zijn mensen die niet goed de hoeveelheden kunnen bepalen voor hen is het makelijker als je een leidraad geeft. Mvg Jacko
    Jaccor gaf dit recept op 14 januari 2013 2 uit 5 sterren
  • Zo moeilijk kan het toch niet zijn!
    Spikey1 gaf dit recept op 13 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Een leidraad in de hoeveelheden is wel handig. Als je de basis aan geef,t kan een men het zelf naar smaak aanpassen. Maar een basis is wel handig voor de niet zo ervaren koks onder ons. Mvg Jac... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 10 januari 2013 1 uit 5 sterren
  • Je moet het zelf even afwegen voor hoeveel personen je spaghetti kookt en op gevoel koken. Houd je van veel peterselie dan is dat helemaal aan jou! Smakelijk...
    Spikey1 gaf dit recept op 9 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Klinkt lekker, maar ik mis hoeveelheden in dit recept.
    Juliet gaf dit recept op 3 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven