Romige spaghetti

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak de lekker krokant ,en kook ondertussen de .
  2. Doe een goede lepel philadelphia in een schaal samen met de , de gehakte en een beetje .
  3. Roer deze glad en maak op smaak met en .
  4. Doe de afgegoten bij de in de pan en roer deze even door.
  5. Doe daarna de saus erbij en roer deze nog even door.
    Smakelijk.
25
25
25

Variaties op Romige spaghetti

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Romige spaghetti
VariatieAantalGang
Romige spaghetti met asperges1Pastagerechten
Romige spaghetti met sperziebonen1Pastagerechten
Romige spaghetti met spinazie en spekjes1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Romige spaghetti heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.2 / 10 in 5 recensies
RESET

Voor mij niet, maar er zijn mensen die niet goed de hoeveelheden kunnen bepalen voor hen is het makelijker als je een leidraad geeft. Mvg Jacko
jaccor 14 januari 2013
Zo moeilijk kan het toch niet zijn!
spikey1 13 januari 2013
Een leidraad in de hoeveelheden is wel handig. Als je de basis aan geef,t kan een men het zelf naar smaak aanpassen. Maar een basis is wel handig voor de niet zo ervaren koks onder ons. Mvg Jac... Lees reactie
jaccor 10 januari 2013
Je moet het zelf even afwegen voor hoeveel personen je spaghetti kookt en op gevoel koken. Houd je van veel peterselie dan is dat helemaal aan jou! Smakelijk...
spikey1 9 januari 2013
Klinkt lekker, maar ik mis hoeveelheden in dit recept.
Juliet 3 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
34 kcal
1%136 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige spaghetti