Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met aubergine recept
Spaghetti met aubergine recept

Spaghetti met aubergine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Uien pellen en fijnsnijden. Olie in ruime koekenpan (of wok) verhitten en hierin ui en aubergine 6 min. bakken, geregeld omscheppen. Ondertussen in droge koekenpan pijnboompitjes op matig vuur heel lichtbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Spaghetti mengen met aubergine-uimengsel en pesto en nog 2 min. doorwarmen. Pijnboompitjes er overheen strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti over 4 borden verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met aubergine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven