Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surinaamse bami recept
Surinaamse bami recept

Surinaamse bami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de verpakkingsinstructie ( 8 10 min ).
Kipfilet in kleine bokjes snijden, en marineer die met knoflook, djinten, katoenbar, sereh en dat even laten rusten.
1 teentjes knoflook fijn snijden.
De lente ui fijnsnijden en ui snipperen.

Zet de wok op gas doe er wat olijfolie in en bak de uien en knoflook tot dat zij glazig is. Doe de kipfilet erbij en bak deze bruin.
Voeg de reepjes omelet* erbij.

*Omeletten:
Kluts 4 eieren in een kom en voeg een beetje zout en peper toe.
Bak deze in een koekenpan tot een lichte omelet.
De gebakken omelet oprollen en vervolgens snijden.
De gesneden omelet bij de bami toevoegen.

Voeg de gekookte spaghetti toe in de wok.
Sprenkel wat ketjap hierover heen totdat de spaghetti licht bruin is.
Voeg de fijngesneden lente ui bij de spaghetti en roer deze er goed door en de blokjes gember met een klein beetje sap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit surinaamse bami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven