Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met kip en pesto recept
Tagliatelle met kip en pesto recept

Tagliatelle met kip en pesto


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een wok(pan). Bak de kipfilet met de knoflook goudbruin. Voeg wat ketjap toe (naar smaak). Haal de kip uit de pan. Bak de ui en champignons in de resterende olie (ca 5 minuten). Doe er nog wat ketjap bij.
Hierna de kip en half potje groene pesto toevoegen. Langzaam warm maken.
Intussen de tagliatelle koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Op een bord een bedje maken van de veldsla. Besprenkel met azijn. Leg de beetgare tagliatelle erop. Hierover het mengsel met de kip en de pijnboompitjes.

Serveersuggesties

Eventueel kan hier nog ciabatta bij gegeten worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met kip en pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven