Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-pennesalade recept
Tomaten-pennesalade recept

Tomaten-pennesalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kaas uitlekken. Snipper de knoflook fijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook enkele minuten. Voeg de tomatenblokjes met oregano toe en laat het geheel 20 minuten onafgedekt pruttelen. Verwarm de grill voor. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar, spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken. Meng de tomatensaus door de penne. Schep het pastamengsel in een ovenschaal. Verdeel de hüttenkäse over de schotel. Besprenkel het gerecht met de rest van de olijfolie en bestrooi het met zout. Rooster het gerecht onder de grill 10 minuten. Garneer het gerecht met basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-pennesalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven