Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse pappardelle met konijnensaus recept
Verse pappardelle met konijnensaus recept

Verse pappardelle met konijnensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de konijnenbouten gaar in een braadpan op middelhoog vuur gedurende 40 minuten in een scheutje olie met wat zout en peper, 1 gesnipperde ui, knoflook, marjolein, 1 takje rozemarijn en een scheut wijn. Ontbeen de bouten zodra ze gaar zijn. Hak het vlees fijn en doe het in een ruime koekenpan met een flinke klont boter, de in stukjes gehakte en schoongemaakte paprika, de beetgare pappardelle en 1 soeplepel van hun kookwater. Bak de pasta op hoog vuur even mee, zodat de saus goed kan hechten. Serveer met fijngehakte peterselie en vers geraspte parmigiano.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse pappardelle met konijnensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven