Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige gehaktballen recept
Pittige gehaktballen recept

Pittige gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met het ei en de helft van het paneermeel,sambal en de specerijen.
Vorm hier van 4 gehaktballen van en druk ze vervolgens weer plat.
Leg nu op elk plat stuk een hard gekookt ei in het midden en maak er weer een bal van. Zorg dat er over al even veel gehakt om het ei zit.
Rol de ballen nu door de paneermeel en laat ze even rusten in de koelkast.
Verhit de olijfolie in een koekepan en bak de ballen rondom mooi bruin op een matig vuur, voeg dan de boter toe voor een mooie bruine kleur. Laat nu de ballen in 15 minuten gaar sudderen. De ballen smaken extra lekker wanneer ze worden bestrooid met kokos en pinda's.

Serveersuggesties

Dit is een bal met een extraatje, gevuld met een ei. Laat het zeker in de koelkast even rusten zodat het vlees wat stijver is en dan makkelijker te braden is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven