Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige indische hartige taart recept
Pittige indische hartige taart recept

Pittige indische hartige taart


Ingrediënten


102

Bereidingswijze


Pel en snipper de uien en de knoflook.
Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Maak de paprika's schoon en snij deze klein.
Laat de nasi-groenten in heet water wellen.
Klop de eieren los met wat peper en zout.
Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg ontdooien. Verwarm de olie in een koekenpan en bak hierin de gesnipperde uien en knoflook en paprika's.
Doe de champignons erbij en bak deze ook even mee, samen met de nasigroenten. Haal de pan van het vuur.
Maak de groentenmassa op smaak met ketjap en sambal.
Bakvorm eerst bekleden met bakpapier of invetten en dan het bladerdeeg erop.
Prik hier en daar wat gaatjes in het deeg.
Bestrooi het bladerdeeg met de gemalen kokos.
Verdeel nu de groenten over het deeg en giet het losgeklopte ei erover.
In het midden van de oven plm 25 minuten bakken tot de taart een mooie bruine kleur heeft.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige indische hartige taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven