Spinazie wrap taart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van marvinkookt
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
- Oven
Bereidingswijze
- Fruit in een hapjespan de uitjes in wat , tot ze glazig zijn.
- Voeg daar de fijngehakte knoflook aan toe.
- bak heel even mee en voeg dan wat toe en de .
- Laat ondertussen de goed uitlekken.
- Hoe droger hoe beter.
Als de kip gaar is de toevoegen en een paar minuutjes mee bakken. - de kort mee roerbakken.
- Voeg de kruidenkaas toe en laat die op laag vuur smelten.
- Roer het goed door de heen.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg op de bodem van de springvorm een wrap. (Meestal doe ik er wat paneermeel onder) doe op de wrap een dun laagje spinaziemengsel en dek het laagje af met de volgende wrap. - Weer een laagje en een wrap.
- Daarna leg je de brie plakken in een ster-vorm op de wrap.
- De open plekken vul je op met een partje ei en een part tomaat.
- Daarbovenop weer een wrap, , wrap, , wrap, .
- Op de laatste laag strooi je nog wat en vervolgens de geraspte .
- Half uurtje in de oven en klaar!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wraps
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- hardgekookte eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kruiden, kaas, provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden en provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 182 kcal | 9% | 728 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |